premijer liga

Budućnost ponovo šampion, Omladinac izborio opstanak

ŠK Budućnost osvojio je šestu uzastopnu titulu prvaka Crne Gore! Na Premijer ligi za 2018, igranoj u Nikšiću od 7. do 15. avgusta, naš tim je ostvario osam pobjeda i samo jedan neriješen rezultat i sa 17 meč bodova prvi prošao kroz cilj. Drugo mjesto osvojila je Elektroprivreda sa bodom manje, dok je bronza pripala Crnogorcu sa 14 bodova.

Peta uzastopna titula Budućnosti

Premijer liga Crne Gore za 2017, odigrana u Čanju od 23. septembra do 1. oktobra, završena je zasluženom pobjedom ŠK Budućnost. Iako konačna tabela ostavlja utisak ubjedljivog trijumfa našeg tima, nije bilo nimalo lako savladati brojna iskušenja na putu do pete uzastopne titule pobjednika, čini se, nikad ujednačenije Premijer lige.

Budućnost osvojila Premijer ligu

ŠK Budućnost pobjednik je Premijer lige Crne Gore za 2016, igrane u Nikšiću od 6. do 14. avgusta. Naš klub je do četvrte uzastopne titule prvaka države došao posle veoma neizvjesne trke sa nikšićkom Elektroprivredom, gdje se do poslednjeg kola nije znalo kome će pripasti pobjednički pehar.

Premijer liga Crne Gore u šahu za 2014

Ubjedljivo prvo mjesto sa 7 pobjeda i samo dva neriješena ishoda osvojili su šahisti podgoričke Budućnosti.
Sve vrijeme su im za petama bili šahisti Mimoze iz Tivta i Rumije iz Bara. Uz Budućnost za Kup šampiona plasirala se tivatska Mimoza koja je sigurnom igrom uspjela da izbori drugo mjesto.
Mlada ekipa Rumije predvođena sjajnim Lukom Draškovićem zauzela je treće mjesto.
Iz Premijer lige ispali su šahisti Herceg Novog i bjelopoljskog Ljubomira Đurđića.

Subscribe to RSS - premijer liga